Projecten

Diverse componisten, Opera/Film/Musical HighlightsOmschrijving:
DIT PROJECT IS GEANNULEERD, en wordt verplaatst naar juni 2022.
Inschrijving is nog niet geopend!

Met het Zeeuws Orkest gaat Brabant Koor 3 concerten geven met prachtige Opera- film- en musicalmelodieën. Drie concerten waarbij sopraan Francis van Broekhuizen haar solistische inbreng zal geven!

Dit wordt de eerste samenwerking met dit orkest. Maar chef-dirigent Ivan Meylemans is geen vreemde voor Brabant Koor. Al meerdere succesvolle samenwerkingen zijn er met deze vakkundige dirigent geweest. Zo heeft Brabant Koor onder zijn bezielende leiding de Europese première én CD opname van Johan de Meij's nieuwste symfonie beleefd: Return to Middle Earth.

Het Zeeuws Orkest (HZO) bestaat uit 60 beroepsmusici en 25 ervaren amateurs en is daarmee uniek in ons land. Het Zeeuws Orkest musiceert op een hoog artistiek niveau. Het geeft jaarlijks meerdere concertuitvoeringen op verschillende locaties in de provincie Zeeland, waardoor men overal in Zeeland kan genieten van de artistieke kwaliteiten van het orkest.

Dirigent: Ivan Meylemans

Uiterste aanmelddatum:
Nog niet bekend

Aanmelden nog niet mogelijkAanmelden

Diverse componisten, Opera Sing Along 2021Omschrijving:
DIT PROJECT IS GECANCELD!!


"Opera op de Parade" begint steeds meer een gesettelde naam te worden in Den Bosch en omgeving. Met een concertante uitvoering van een bekende opera, een middagconcert voor kids en de Opera Sing Along is de laatste week van juni vol van de meest prachtige operamuziek!

Solisten: Nog niet bekend

Uiterste aanmelddatum:
Nog niet bekend

Aanmelden nog niet mogelijkAanmelden
1 2 3 4
© 2021 Brabant Koor       |  Disclaimer |  Privacy Statement