Diverse componisten, Zing mee op 12 september 2020

Dit project loopt tot 13 september 2020.

Omschrijving:
Doordat alle projecten voorlopig op de lange baan zijn geschoven heeft de organisatie van Brabant Koor besloten om een alternatief programma aan te bieden aan haar zangers.

Samen weer heerlijk kunnen zingen, onze tanden kunnen bijten in één of meerdere stukken van niveau en weer gezellig kunnen bijpraten.

Op het programma staan van werken van middeleeuwen tot 21e eeuw. Precieze samenstelling blijft nog even een verrassing.

Voor dit project kunnen wij helaas geen reiskostenvergoeding aanbieden. Het project wordt geheel door Brabant Koor bekostigd en met de daling van de omzet zullen ook wij op 'de kleintjes moeten letten'.

Je kunt je voor één dag aanmelden!
Zangers die waren aangemeld voor het Strategier-project krijgen voorrang op deelname. Overige zangers worden per stemgroep op een reservelijst gezet.
Er is beperkt ruimte, dit ook vanwege het 1,5m beleid.
Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst!

Dirigent: Louis Buskens

Repetities
12 september 2020 - 11.00 tot 17.00 - St. Janslyceum Den Bosch

Uiterste aanmelddatum:
01 augustus 2020

Aanmelden niet meer mogelijk

Diverse componisten, Zing mee op 13 september 2020

Dit project loopt tot 14 september 2020.

Omschrijving:

Op het programma staan werken van de middeleeuwen tot de 21e eeuw. De precieze samenstelling blijft nog even een verrassing.

Je kunt je voor één dag aanmelden!
Er is beperkt ruimte, dit ook vanwege het 1,5m beleid.
Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst!

Is het maximale aantal vóór 1 augustus bereikt zal de aanmeldperiode eerder worden gesloten. Meld je dus vandaag nog aan! Vol = Vol!!

Dirigent: Louis Buskens

Repetities